Predicción del Tiempo

jueves, 7 de enero de 2010

6 de gener o la bicicleta de muntanya, per Vicent Gandia

A la font de Bèrnia


Al bar del Xapat, després de l'esmorzar


Al final de la pista de la Solana, prop del cim del CaoBé, bon any a tots. Escomencem l'any nou contant la ruta que varem fer ahir en bicicleta de muntanya. L'eixida, com sempre, des de la plaça a les huit i mitja passades, els valents del dia: Valentín (el nebodet) amb una TREK de muntanya que li han deixat els reis d'orient, l'altre Valentín, Pepe, Fèlix, Enrique, Solandrés, Pepelu, Malan, Pepe Camallà i jo. Passejada pel poble cap al convent i cara a la carretera de Pinos, pujada pel camp de tir i per la pista forestal de la Solana. Al moment d'escomençar a pujar ja sobrava tota la roba d'hivern, bon sol i cap amunt. Més de quatre "s'esvararen" i posaren en alguns trams peus a terra, arribem dalt de tot i foto del grup prop del cim del Cao.


Després baixada cap a Marnes i ens desviem cap al cami direcció a Bèrnia, al principi prou bé, però amb moltes pujades on també calia posar peu a terra, però molt divertit tot. A les deu i mitja arribem al bar del Xapat, on ens esperen amb la taula ja preparada. Bon esmorzar amb embutit torrat, xulles i el licor d'herbes.
A les dotze reprenem la ruta cap a la font de Bèrnia, on omplim els bidons i ens fem les fotos de rigor per a la posterioritat. I tot seguit prenim la senda cap a Pinos. La senda, al principi estreta i amb alguns bots de desnivell, però tot s'arregla posant peu a terra de tan en tan. Després ja prenim camins més amples fins a les cases de Verdiola i arribem a la carretera de Bèrnia a Pinos, i des d'ací fins a Benissa per la carretera de Pinos. Arribarem a Benissa a la una i ferem 35 quilòmetres.


Xé! un dia fabulós i ens ho passarem d'allò més bé.

4 comentarios:

Moisés P. dijo...

jejejeje una xulada de ruta¡¡¡ i ja veig que l'esmorzar va ser de luxe¡¡¡ amb xulles i tot...
Llàstima que nu pugera acompanyar-vos
En fi...m'alegre que ho passareu be.
salutacions

Anónimo dijo...

hoy seria un buen dia con la nieve valentin gonzalez

garrotipadur dijo...

bona ruta,eixiu molts amb mtb o sou uns quants del club ciclista benissa?

En quan hem recupere de l'hèrnia m'apunte xé.

Salut gent!

Moisés P. dijo...

Hola garrotipadur, sols eixim en mtb el dia dels reis, com veus en aquesta entrada. El resto de diumenges eixim en bici de carretera. Si vols vindre amb nosaltres, pots estar a les 8.30 en la plaça Rei Jaime I. Tenim un llibre de rutes fet.
salutacions